Efter 30 år presenterar italienska Flex ny design på köstolpar

Efter 30 år presenterar italienska Flex ny design på köstolpar

De traditionella köstolparna som Du oftast finner längs köerna vid våra flygplatser har i princip sett likadana ut i evinnerliga tider. Nu presenterar FLEX två helt nya typer av köstolpar vilket skapat stor uppmärksamhet hos inredningsaktörerna.
Svårigheten med att komma med nya innovativa idéer avseende ”nyttoprodukter” är svårt. Köstolpen eller Köledaren som kopplas samman med ett band har i princip sett likadana ut i ett otal år. De större kunderna, som flygplatser och Mässhallar har ju stora krav på funktionalitet och kvalitet och hur dessa produkter ska transporteras och lagras då de inte används.
Detta tillstånd har irriterat designavdelningen hos FLEX som är kända för utmanande interiörlösningar inom displayer, hyllor och profileringsprodukter. FLEX avdelning för köledare har alltid sin givna plats i katalogerna men nya modeller har lyst med sin frånvaro.
Nästa generations köledare ”Tendiflex Sphere” och ”Tendiflex X-Stream” presenteras nu i samband med de större möbel och inredningsmässorna.
Ni kommer att bli förvånade över resultatet, speciellt när Ni ser Er egen logotype eller varumärke tryckta på toppen av sfären på Tendiflex Sphere,  eller på panelen som är fixerad mellan de 2 blad som ärTendiflex X-Stream, säger Fausto Luca, FLEX VD och ägare. Banker, flygplatser, flygbolag och järnvägsstationer kommer nu ha möjlighet att profilera sig på ett helt nytt sätt, säger Fausto Luca vidare.
Dessutom kan utrymmena för logotype och varumärken enkelt ändras. Detta innebär möjligheter att profilera speciella engagemang, events etc. för några dagar eller några veckor.